Sinterklaas en het Raadsel van 5 December1:28:05

  • 472

Leuke Sinterklaasfilm die de kinderen niet vaak genoeg kunnen zien. De film duurt 1,5 uur en natuurlijk beleven Sinterklaas en de Pieten een spannend avontuur.

De Pieten lopen op tegen een nieuw en modern probleem wat ook veel kinderen tegenwoordig aan het denken zet. Er zijn namelijk veel schoorstenen verdwenen en veel huizen worden beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de cadeautjes te bezorgen bij de kinderen. Een voor een belanden ze in de gevangenis.

Wanneer Sinterklaas druk bezig is om het probleem van de Pieten op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein en haar handlangers Joris en Boris. Ondertussen proberen Pieta en Mevrouw Dakjes een stel Pietjes het Pietenvak bij te brengen. Daar worden ze ook nog lastig gevallen door Michiel, die voor de schoolkrant een interview met Sinterklaas wil hebben.

Hoe gaat dit aflopen? Bekijk het zelf in deze superleuke sinterklaasfilm: Sinterklaas en het Raadsel van 5 December

Heb jij nog een leuk YouTube filmpje van Sinterklaas? Of misschien een Sinterklaasliedje dat nog niet op Sinterklaasbios staat? Stuur ons dan een mailtje met jouw tip!

Sinterklaasbios.nl: de site vol Sinterklaasfilmpjes en liedjes