Sinterklaasjournaal op Sinterklaasbios

Vanavond begint het Sinterklaasjournaal 2013 gelukkig weer. Om 18.00 uur zitten peuters, kleuters en  oudere kinderen aan de buis gekluisterd om te horen welke avonturen Sinterklaas en de Pieten beleven op weg naar Nederland. Als alles goed gaat, is de Pakjesboot onderweg, maar vanavond zal Dieuwertje Blok ons vast weer helemaal op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Vind jij het leuk om ook weer eens terug te kijken wat er vorig jaar gebeurde? Dan zochten we voor jou ook alle afleveringen van het Sinterklaasjournaal in 2012. Ook deze afleveringen blijven tenslotte superleuk om terug te zien.

Op Sinterklaasbios zullen we alle afleveringen van het Sinterklaasjournaal 2013 natuurlijk gaan laten zien. Zodra ze op YouTube te vinden zijn, voegen we ze ook toe aan deze website zodat je alles nog eens rustig kunt nakijken. En natuurlijk heb je dan ook gelijk tijd om de leuke muziekclips met Sint en Piet te bekijken of een voorleesverhaaltje te luisteren. Er is voor ieder kind wel iets te vinden op Sinterklaasbios!

sinterklaasjournaal

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!