Sinterklaasbios.nl is dé site om online leuke Sinterklaasfilmpjes te kijken. De site is onderdeel van een netwerk met videowebsites, in beheer bij Innonet-Media.nl.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van de bezoekers van Sinterklaasbios. Zeker in de aanloop naar 5 december heeft deze website dagelijks veel bezoekers en is het daarmee een interessant medium voor adverteerders.

Affiliates

We maken opSinterklaasbios.nl vaak gebruik van affiliate links. Wanneer u klikt op een affiliate link en vervolgens een product dat we adviseren bestelt, ontvangen we daarvoor een kleine commissie. Hierbij weten wij nooit wie welke producten of diensten heeft afgenomen bij een partner.

Winacties

De website en doelgroep zijn zeer interessant om winacties te organiseren. Hiertoe worden ook onze social media kanalen ingezet.

Advertentieruimte

Op Sinterklaasbios.nl bieden we advertentieruimte van verschillende formaten aan. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de afmeting van de advertentie.

Advertorials

Het is op Sinterklaasbios.nl tevens mogelijk om uw product of dienst via een video-advertorial (artikel of tip) onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties door de redactionele boodschap.

U kunt het onderstaande contactformulier gebruiken voor extra informatie over de verschillende mogelijkheden, suggesties, tarieven, bezoekersstatistieken, etc.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Stel je vraag