Sinterklaasbios.nl is de site vol grappige, spannende, informatieve, muzikale en gezellige  Sinterklaasfilmpjes van YouTube geselecteerd voor en door kinderen.

 

Kijkt jouw kind ook zo graag naar Sinterklaasfilmpjes? Dan biedt Sinterklaasbios een superaanbod van heel veel filmpjes die allemaal Sinterklaas en Zwarte Piet in de hoofdrol hebben. Van liedjes tot films en van knutseltips tot voorleesverhaaltjes, we zoeken alles dat te maken heeft met Sinterklaas op YouTube. Na een screening door ons team en een laatste keuring door Thijs (5 jaar) plaatsen we de filmpjes op Sinterklaasbios. Je weet dus zeker dat alle filmpjes geschikt zijn voor kinderen en bieden de kids urenlang plezier met de vrolijke avonturen en gezellige (meezing-)liedjes.

 

Sinterklaasbios is een dochterpagina van Kidsbios.nl, een leuke website met heel veel kinderfilmpjes voor kids van 0 tot 12 jaar. Het idee voor Kidsbios is ontstaan doordat we voor kinderen op zoek waren naar een veilige plek waar ze leuke YouTube filmpjes kunnen bekijken zonder op ‘nare’ verrassingen te stuiten. Zoek je normaal op YouTube bijvoorbeeld naar Teletubbies kun je zomaar geconfronteerd worden met allerlei grappige bedoelde persiflages op de Teletubbies met taal die je echt niet aan je kids wilt laten zien en horen. Daarom is Kidsbios opgezet, een veilige site waar kids de leukste filmpjes vinden in overzichtelijke kanalen. Klik je op het 1e filmpje binnen een kanaal, dan wordt na afloop van het 1e filmpje het volgende filmpje afgespeeld.

 

YouTube biedt heel veel leuke filmpjes voor kids. Het is echter niet altijd verstandig je kind onbeperkt op YouTube te laten rondkijken, omdat je niet weet waar ze op klikken. Sinterklaasbios en Kidsbios lossen dit voor je op door de kinderen in een veilige omgeving te laten kijken naar filmpjes die echt geschikt zijn voor ze.

 

Kidsbios heeft ook een eigen pagina op Symbaloo. Vanaf deze pagina kun je direct doorklikken naar je favoriete videokanalen. Voeg de pagina toe aan Symbaloo.