Sinterklaasfilmpjes online kijken – Zodra de zomervakantie is geëindigd en de pepernoten weer in de winkel liggen, zien wij de bezoekersaantallen van Sinterklaasbios omhoog gaan. In het begin nog wel geleidelijk, maar rond oktober is het aantal liefhebbers van online sinterklaasfilmpjes kijken al flink gestegen.

Sinterklaasbios is de website met het meest uitgebreide aanbod aan Sinterklaasfilmpjes. Op deze site vind je niet anders dan video’s over Sinterklaas en zijn Pieten, van intochten tot knutseltips en van voorleesverhalen tot bekende en minder bekende Sinterklaasliedjes. Elk jaar voegen we ook nieuwe video’s toe en zo wordt de verzameling sinterklaasfilmpjes steeds groter.

Sinterklaasfilmpjes online kijken

Bijna elk kind is dol op het kijken van sinterklaasfilmpjes en dankzij YouTube kun je dit wel de hele dag door doen. Maar als ouder wil je ook weten wat je kind kijkt. Bij Sinterklaasbios weet je dat dit veilig is. Wij selecteren ieder filmpje handmatig voordat het op de site wordt gepubliceerd. Zo kan je kind urenlang veilig naar de leukste filmpjes kijken.

De nieuwe video van 2016? Dat is de trailer van de nieuwe Sinterklaasfilm De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. De trailer hiervan vind je al op de site en vanaf 13 oktober kijk je de hele film in de bioscoop.

 

Heb jij nog een leuk YouTube filmpje van Sinterklaas? Of misschien een Sinterklaasliedje dat nog niet op Sinterklaasbios staat? Stuur ons dan een mailtje met jouw tip!

 

Sinterklaasbios.nl: de site vol Sinterklaasfilmpjes en liedjes